Nastavení
Svěží středomořská rajčatová polévka s rýží, olivovým olejem a bazalkou.
Libové kousky jeleního masa dušené doměkka
Ideální jídlo pro milovníky ostrých pokrmů.
Na vysmažené slanině se restují papriky, rajčata a cibule. Do omáčky se přidává tažený hovězí vývar a pomalu dušené hovězí a vepřové maso.
Plátek libového vepřového masa v jemné smetanové omáčce.
Kousky vepřového masa s jemně pikantní smetanovou omáčkou.
Kousky krůtího masa v zeleninové omáčce.
Šťavnaté kousky libového krůtího masa.
Inspirováno tradičním francouzským jídlem Cassoulet.
Tradiční krkonošská smetanová polévka.
Šťavnaté kousky kuřecího masa ve smetanové omáčce.
Pikantní směs šťavnatého kuřecího masa.
Grilovaná pikantní kuřecí křídla na medu a chilli.
Kousky kuřecího stehenního masa dušené doměkka ve vlastní šťávě.
Vepřové koleno bez kosti.
Sladké mlsání bez přidaného cukru a konzervantů.
Lahodná svačinka z husích jater s kešu oříšky a cibulkou.
Lahodná svačinka z krůtích jater s mandlemi a brusinkami.
Zeleninový pokrm francouzského původu.
Marinované krůtí prso, pomalu pečené, krájené na tenké plátky.
Kostičky mrkve dušené na másle s kousky vepřového masa.
Libové kousky vepřové plece v krémové omáčce.
Směs sojových bobů s rajčaty, hráškem, cibulkou a kořenovou zeleninou.
Nacházíte se na straně 2 z 4.