Nastavení
Na vysmažené slanině se restují papriky, rajčata a cibule. Do omáčky se přidává tažený hovězí vývar a pomalu dušené hovězí a vepřové maso.
Inspirováno tradičním francouzským jídlem Cassoulet.
Kuřecí paprikáš z plechovky.
Kuřecí perkelt z plechovky.
Kuřecí prsa na žampionech z plechovky.
Kuřecí stroganov z plechovky.
Svíčková na smetaně s hovězím masem z plechovky.
Svíčková na smetaně bez lepku a mléka z plechovky.
Veganská boloňská omáčka z plechovky.
Veganské chilli con carne z plechovky.
Libové kousky vepřové plece v krémové omáčce.
Vepřový závitek na smetaně z plechovky.
Tradiční thajské jídlo podle originální receptury. Jemná a přitom trochu pálivá omáčka z kokosového mléka s nejlepším tofu a šťavnatým lilkem.
Jemná smetanová indická omáčka s kousky pečených kuřecích prsou, vychucená originálním kořením garam masala, zázvorem, kurkumou a koriandrem.
Červené fazole s vepřovým masem z plechovky.
Fazolový přívarek s karbanátkem z plechovky.
Jelení maso dušené na červeném víně s kořenovou zeleninou.
Pikantní omáčka se šťavnatými kousky kuřecích prsou, s kokosovým mlékem, kari, koriandrem, citronovou trávou a limetkou.
Tradiční vydatná krkonošská polévka z bezlepkového kvásku a lesních hub, která vás myšlenkami dostane do Krakonošova revíru.
Šťavnaté kousky masa z kuřecích stehen.
Šťavnaté kousky kuřecího masa v jemné zeleninové směsi.
Vepřová kýta a krůtí maso s omáčkou na uzeném špeku.
Rizoto s vepřovým masem z plechovky.
Omáčka s dušeným kysaným zelím s kousky libového masa.
Nacházíte se na straně 2 z 3.